A bál sikerét a jó zenekar hozza meg

Hogy jövőre még többen jöjjenek...

Legyen szó farsangi bálról, locsolóbálról, Szilveszteri bálról, sportbálról, orvosi-, jogász-, mérnök-, iskolai-, vagy bármilyen bálról, a megfelelő zenekar kiválasztása kulcsfontosságú.
A társasággal nem lehet baj, hisz bálba az megy, aki szórakozni, táncolni szeretne, így a siker oroszlánrésze a bandán múlik. De nem csak az adott esemény sikere a tét, hanem a rendezvény nimbusza, presztízse, ami megalapozza a jövőjét a következő évekre is!

Egy jó zenekar nem csak minőségben, de mennyiségben is odateszi magát, figyel az alkalomhoz illő megjelenésre, nem csak zenél, hanem előad, műsort csinál.

Image
Biztosítjuk az egyéb műsorok, fellépők technikai hátterét, mikrofont szolgáltatunk a beszédekhez, tombola húzáshoz, és igény esetén műsorvezetői feladatokat is ellátunk.

Ha szeretnétek a Nagy napotokat igazán felejthetetlenné és különlegessé tenni, akkor egy ízig-vérig élőzenét játszó zenekart kell választanotok, aki minden korosztály kedvére táncolható, minőségi zenét játszik, vidám, lendületes, elegáns és modern kiadásban.

Image

Szerencsések vagyunk, hiszen több száz párnál élhettük már át ezt a csodás élményt, így jól ismerjük az esküvők minden apró részletét. Kiváló kapcsolatban vagyunk a legtöbb esküvői szolgáltatóval, és komolyan vesszük, hogy a Nagy nap milyen fontos számotokra. Nálunk nincs megállás, amikor a táncé a főszerep. A szüneteket, a pihenést mindig a menetrendhez igazítva, csak a “kötelező” leállások alkalmával oldjuk meg.

Repertoárunkban megtartottunk a jól működő régi slágereket, örökzöldeket, hagyományos lakodalmas mulatósokat, hogy a legkisebbektől a középkorúakon át az idősebbekig mindenkinek öröme teljen műsorunkban.

Amiben még segítségetekre tudunk lenni:

Ceremónia hangosítás

Helyszínen megtartott esküvői ceremónia hangosítását is meg kell oldani?

Nem probléma!
A vendégvárás kezdetétől biztosítjuk a kellemes háttérzenét, a szertartáshoz pedig mikrofont, mikrofonállványt, aláfestő zenéket, és természetesen az eszközök kezelését is biztosítjuk.

Ceremóniamester

Nem találtátok meg a megfelelő ceremóniamestert?

Bízzátok ránk, ez a legjobb megoldás!
Frontemberünk a zenekarral szettben fél áron vállalja a teljes körű ceremóniamester feladatok ellátását. Így az összeszokottság, a harmónia és a tapasztalat nem lehet kérdés. További előny, hogy nem kell mindkét szolgáltatóval (zenekar/CM) külön egyeztetni, nincsenek félreértések, és garantáltan a rendezvény végéig marad. :-)

 Erről bővebben: http://wedding-man.hu/

Vicces nyitótánc

Vicces nyitótáncot terveztek, de nincs hozzá zenei mixetek?

Ajánljuk figyelmetekbe ezt a kiváló szolgáltatást, ahol profi minőségben, baráti áron tudtok zenei mixet készíttetni:

http://nyitotancmix.hu/
© 2019 Lecsó zenekar - buli@lecsozenekar.hu - Telefon: 06 20 940 1909